Afspraak – Kwadrant Mondzorg – Wageningen

Afspraak

Bij Kwadrant Mondzorg kunt u terecht op afspraak. Onze patiënten kunnen meestal binnen 20 werkdag(en) terecht voor een controle. Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is.

Indien uw 06-nummer en/of e-mailadres bij ons bekend is, krijgt u als extra herinnering één of meerdere dagen voorafgaand aan de afspraak een sms bericht of e-mail met tijd en datum van de betreffende afspraak. U blijft zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraak bij Kwadrant Mondzorg, ook als er geen sms bericht of e-mail is ontvangen. Bent u niet in de gelegenheid een afspraak telefonisch te annuleren, stuur ons dan een email naar info@kwadrantmondzorg.nl; Dan zijn wij in ieder geval op de hoogte van uw afwezigheid. Bij het niet annuleren of bij annuleringen binnen 48 uur voor de afspraak behoudt de praktijk zich het recht voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Bellen voor een afspraak kan maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur, op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur. Uitsluitend voor spoed op werkdagen kunt u tot 17.00 uur bellen naar 06-21868942 op vrijdagen kunt u dit nummer bellen tot 12.00 uur, daarna en in het weekend belt u  met de praktijk ‘Dental 365 Spoed Tandarts Ede-Wageningen’ in Ede 085-0189464.

Spoedbehandelingen voeren we zo veel mogelijk op dezelfde dag uit. Of we nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaatsvindt.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.