CORONA VIRUS – Kwadrant Mondzorg – Wageningen

CORONA VIRUS

Er is wereldwijd sprake geweest van een Corona pandemie. De essentie is dat wij u veilig de praktijk willen laten bezoeken.
Het is dan ook heel belangrijk dat u zich in geval van klachten test op het Corona-virus; test u negatief dan kunt u gewoon komen; ook als u een huisgenoot heeft met corona. Test u positief dan willen wij u vragen de afspraak te annuleren en op een later moment te komen als u klachtenvrij bent.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te desinfecteren met handalcohol.

Is het druk bij de receptie en daardoor niet mogelijk direct een afspraak te maken verzoeken wij u hiervoor te bellen naar de praktijk of gebruik te maken van de webagenda ( alleen voor controle afspraken ).

Wij zullen u ontvangen met een glimlach maar u de hand niet schudden.

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en
hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Vanwege de corona pandemie vallen er vaker afspraken uit, zijn medewerkers vaker afwezig en zijn er langere wachttijden ontstaan. Het kan daarom langer duren voordat er een afspraak voor uw behandeling ingepland kan worden.

GOEDE HANDHYGIËNE IS VAN BELANG

Omdat het virus van mens tot mens overdraagbaar is, gelden de volgende simpele regels:

1. Schud geen handen

2. Was je handen regelmatig met zeep; ook goed tussen je vingers. Reinigen met desinfecterende gel is ook prima

3. Raak je ogen, mond en neus zo min mogelijk aan

4. Nies of hoest in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct daarna weg

PUBLIEKSINFORMATIENUMMER

De meest recente informatie over het coronavirus staat op de site van het RIVM en van de Rijksoverheid. Met vragen over het coronavirus kan iedereen ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800-1351.